Íme a Csillagom borítója

Ahogy azt a Megvalósítás alatt blogon már beharangoztam, eljött az ideje, hogy bemutassam a Csillagom borítóját. Remélem, nektek is tetszik!

Lione Stanislav Csillagom könyv
Kattints a borítóra a nagyításhoz!

Hadd áruljak el róla egy kis kulisszatitkot!

Eredetileg teljesen másban gondolkodtam, láttam magam előtt a főszereplők sziluettjét háttérben a Tejúttal és a csillagos éggel. Meg is rajzoltam, örvendezve, mekkora ötlet, majd utána felugrottam a Molyra szusszanni egyet. Na, vajon mivel szembesültem rögtön? Frissen megjelent univerzumos-sziluettes borítókkal. Úgyhogy kénytelen voltam új ötlet után nézni. Ekkor rápillantottam a St. Mary kötetekre, és bevillant, mi volna, ha más irányból közelíteném meg a csillagokat. Megfűszerezve ezzel a rajzos, szabálytalan stílussal, hogy ne legyen annyira szigorú, mert bár komoly témákat is feszeget a regény, valamennyire szeretném visszaadni az elbeszélő könnyed stílusát is. Remélem, sikerült. 🙂

Fülszöveg:

Egy titokzatos térkép
Egy félig megírt könyv
És egy halaszthatatlan utazás

A kiégett Anna leghőbb vágya egy nyugodt munkahely, amit látszólag meg is talál Salim Shadi, a fiatal és megnyerő történész-filozófus asszisztenseként. Mígnem az első közös utazásuk végén egy idegen világban tér magához. Kettejük küldetése, hogy bejárják Ismert Világunk lenyűgöző tájait, és közben a kontinens közelmúltjának mélyére ássanak. Annának kezdetben fogalma sincs, neki mi köze egy másik világ konfliktusaihoz, és kicsoda Salim valójában. Hogyan birkózik meg az igazsággal és a rá kiszabott súlyos teherrel? Mivel jár, ha az ember beleszeret a mesterébe? És milyen igazságot tanítanak a csillagok?

A Csillagom nem csak egy romantikus fantasy, de lélektani és spirituális utazás is egyben. Könnyed, olykor humoros, mégis megrázó mese szerelemről, összetartásról és felelősségvállalásról. Nyisd ki a könyvet, és lépj át a kapun, hiszen ahogy Anna is említi:

„A könyv maga a kapu a világok között.”

Hogy mikor és hogyan tudod megvásárolni, arról hamarosan ezen a weboldalon tájékozódhatsz. Ha nem szeretnél lemaradni erről az információról, iratkozz fel a hírlevelemre! Ígérem, csak legfontosabb híreket osztom meg, pl. a megrendelésről, beleolvasókról, akciókról, és nem spammelem tele a postaládádat! Továbbá követhetsz még a Facebookon, Instagramon és a Molyon is. De ha biztosra akarsz menni, akkor a hírlevelet javaslom:

Lione Stanislav

Megjelent!

spiritulis fantasy
További információkért kattints a képre!